Friday, August 8, 2014

Khasiat Mamil Gold

Antara kelebihan Mamil Gold

1.Mamil Gold baru dengan immunoforce yang dipertingkatkan mengandungi tahap DHA paling tinggi dalam setiap 100 gram satu hidangan berbanding susu untuk membesar lain
2.Mamil gold ada Immunoforce adalah campuran oligosakarida , di iktiraf 33 negara
3.Mamil gold Kaya dengan zat besi dan zink
4.Kajian dan penyelidikan luas yang dijalankan terhadap bentuk pemakanan awal kanak-kanak menunjukkan campuran oligosakarida yang dipatenkan atau immunoforce yang terdapat dalam susu Mamil Gold boleh membantu menjaga kesihatan usus mereka
5.Formula yang dipertingkatkan ini juga mengikut keperluan pemakanan kanak-kanak berasaskan Pengambilan Nutrien Disyorkan (RNI) bagi kanak-kanak di Malaysia.
6.Produk ini juga tidak mengandungi sukrosaMamil Mama juga mengandungi lebih rendah kandungan lemak. Mamil Mama juga mengandungi lebih rendah kandungan lemak dan tinggi kandungan kalsium serta asid folik manakala susu berperisa coklat pula memiliki kandungan lemak lebih rendah dan tinggi kandungan kalsium dan asid folik.

Sementara itu, Mamil Gold Langkah 3 boleh didapati di semua pasar raya utama
seluruh negara pada harga RM37.90 untuk pek 600 gram dan RM108.90 untuk isian
1,800 gram manakala Mamil Gold langkah 4 pula berharga RM34.90 untuk pek 600 gram manakala RM98.90 untuk isian 1,800 gram.

1 comment:

Blogger said...

eToro is the #1 forex broker for rookie and pro traders.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...