Tuesday, February 9, 2010

Money Online-Buat duit Dengan Gambar

 
Salam semua.....
      Dengan gambar pun boleh menjana duit...mengapa.....? sukar di percaya?..Salah satu program shareapic yang menawarkan skim ini..
Daftar dan masukkan gambar yang kita idamkan atau gambar yang ingin di kongsi pada rakan-rakan.
   Setelah anda downlood gambar tersebut.... beri link gambar tersebut pada rakan-rakan anda , anda dapat bayaran dalam 0.02 cent...dalam usd..untuk setiap 1 gambar yang mereka lihat melalui link shareapic.....agak lambat tapi...bagi saya berbaloi juga daripada menggunakan server lain seperti flixer dan photobucket...apa pun AMARAN dilarang menghantar gambar yang tak senonoh ...merosokkan imej anda..
    Sebagai contoh...begini....

  "Kepada Sesiapa yang berminat untuk membeli arnab seekor RM5.00 sahaja... kos penghantaran RM 15.00 untuk seluruh semenanjung malaysia...sila rujuk gambar ini ...Tawaran terhad kepada siapa dulu dia dapat.. u/p:Arnab yang kami jual tidaklah sakit, cacat atau mengalami sebarang penyakit.Ini adalah sebagai promosi kepada perniagaan kami."
Ketegori Angora 

     Pada mereka yang suka berkongsi gambar-gambar kenangan untuk di lihat bersama......bolehlah menggunakan pekhidmatan ini..
   Ops........ lupe pulak....klik aje kat gambar tu kalau nak register..banner atas boleh...banner bawah pun boleh...
Selamat mencuba dan semoga sedikit panduan ini dapat membantu para sahabat yang mana menjana wang secara online...
Wasalam..

5 comments:

Kyuubi_85 said...

betul ke tu? hantar gambar je dah bole buat duit?

Everything Beautiful

NaNaJoe said...

wah!!jual arnab ye??huhuhu~~

CikMin said...

moning dear..sori ye dear..xdpt nak reveal la..kena tanya puan punya blog dulu...

www.cikmin.com

zulhilmi bdk blur said...

konfem btol ke ni..??

mimi said...

cuba la....tapi lama bukan sejap ajer..kalau sejap 2 hari atau 2 3 minggu...semua blogger dah kaya...slow2 buat baru la earningnya namapak..ner ader tak yah keje dapat duit..rasinol la sikit...mimi sekadar membuka peluang...nak cuba ...silakan tak nak dok gitu je la...no hal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...