Tuesday, June 29, 2010

BUKTI PEMBAYARAN MANGGA ADS

MANGGA ADS -PART-1

               SALAM..pagi selasa yang damai dan ceria buat semua, hari nie dah 29 hari mimi join mangga ads, bukti pembayaran mangga ads adalah 0.38 sen ... em.... ALHAMDULILLAH...mungkin mimi baru lagi dalam mangga nie...jadi...kekurangan tips dan panduan tentang mangga ads.

                Khas buat sahabat dan teman - teman mimi yang mempunyai info atau sebarang maklumat tentang mangga ads nie...harap sangat kongsi disini sebagai rujukan bersama,
Kalau tak de aral melintang...mimi akan post maklumat terkini tentang mangga ads ini...sama ada naik atau turun mimi akn post juga...buat semua sahabat mimi...



Yang memerlukan tunjuk ajar dan panduan..~~~~mimi~~ love you all my friend..

4 comments:

Nur Su'aidah said...

ada juga dapat pasal mangga nih. tapi tak daftar pun :)

mimi said...

em....kalau ader info tentang..sesiapa yang terima payaran atau cash out...bagi la link blog tu...leh kita kongsikan bersama...TQ.....

DaHLia said...

tgh gather info gak..
tapi ni bukan pembayaran lagi kan? baru masuk dalam akaun..huhu

mimi said...

yup...!!! betul tu...
fuiiiii jauh lagi nie nak capai minimun cash out...em..
tapi....masa tinggal 2 bulan je untuk tengok pkembangan mangga ads nie....rasanya kalau nak di bandingkan dengan nuffnag dan innity....huhuhuhuhuhuhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...