Wednesday, July 7, 2010

BUKTI PEMBAYARAN MANGGA ADS -part-4

BUKTI PEMBAYARAN MANGGA ADS -part-4


         Salam ....pagi rabu yang ceria...buat tatapan semua pengunjung ...seperti yang telah kak mimi nyatakan setiap earning dan perkembangan terkini tentang mangga ads nie akan kak mimi postkan dalam blog ini,
 
       Bukanlah niat di hati untuk menunjuk...tapi sebagai rujukkan dan semangat untuk mereka yang dahagakan sumber rujukkan tentang mangga ads ini...

        Harapan kak mimi agar ada insan-insan yang budiman sudi untuk berkongsi sedikit maklumat atau bukti pembayaran dari mangga ads ini...

        Itulah earning  yang kak mimi dapat setakad 5.40 pagi hari rabu bertarikh 7.Julai.2010...tapi belum memcecah jumlah untuk cash out....rm100..
jadi tunggu dan lihat post tentang mangga ads ini sama ada tulus membayar pada publisher atau sebaliknya...

4 comments:

Abu Luqman said...

salam..saya pun dah cuba kak mimi...baru 3 hari ..

mimi said...

em...moga dapat membantu dari segi infomasi disini...oh ya a loqman....kalau ade info terkini lehlah komen ye...kak mimi kekurangan info untuk mangga ads nie....

Nadira Nasarauddin said...

salam.kat mana yer nak add mangga ads application ni?

mimi said...

kat google pun leh nadira...taip je mangga ads..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...