Saturday, July 10, 2010

Bukti Pembayaran Mangga Ads-part- 5

Bukti Pembayaran Mangga Ads-part- 5

        Salam semua, berikut adalah earning kak mimi ..selama sebulan sepuluh hari bersama dengan mangga ads..
sepanjang bersama dengan mangga ads...agak sukar untuk mengenal pasti dari mana datangnya  earning tu...amat berbeza dengan si nuffy..mungkin mangga ads masih baru lagi...jadi sistem untuk publiser begitu terhad..

         Oh ya....terima kasih buat bloger-bloger yang join mangga ads nie di bawah kak mimi...info dari anda semua amat saya hargai....tak ramai yang join bawah mimi nie...tapi..info yang dapat di kongsikan dalam mangga ads amat kak mimi hargai...terima kasih semua...

          Dalam sistem mangga ads kita boleh berkomunikasi antara satu dengan yang lain melalui msg..ini dapat membantu dari segi info terkini dan banyak lagi maklumat yang penting dapat dikongsikan dengan pantas..
terima kasih pada mangga ads..
kak mimi pun tak sangka rupanaya mereka yang join mangga ads nie......ada yang dah lama ...labih lama dari kak mimi...em...thanks tips dan info terkini tu...
 
           Walaupun earning yang kak mimi paparkan taklah banyak mana (ALHAMDULILLAH syukur) ....tapi sebagai blogger yang masih baru dengan mangga ads nie......memanglah berharap sangat tentang ketepatan pembayaran yang dibuat....

            Apa pun terima kasih pada semua sahabat dan rakan-rakan yang sudi singgah blog kak mimi nie...nantikan post kak mimi tentang mangga ads nie ...adakah ia seperti yang kita harapkan atau sebaliknya.....semoga sedikit coretan dan earning yang kak mimi postkan dapat menyuntik semangat bagi mereka yang gemarkan moneyonline...huhuhuhuhu...bersambung..

9 comments:

DaHLia said...

RM100 kan baru dpt payment?

mimi said...

yup betul tu......kene tunggu lg 2 minggu tuk cek sampai....nantikan post terbaru ttg mangga ads nie..

M a W a D D a H said...

wahh..bnyk gak tue..leh la bagi lagi info pasal mangga ads ni..

akuzle said...

wah...duit!! taniahlaa bertambah pendptn

mimi said...

~~terima kasih.... leh la al hamdulillah...bg pemula...dgn mangga ads ...

mimi said...

@dahlia...mimi dah ader dalam penel tu cuba lihat...dgn teliti...tengah tunggu payment dari mangga ads dalam masa 2 minggu ini....

mimi said...

minggu pertama...hari khamis...panel mangga ads tak dapat dibuka error 504...so tak dapat nk cek earning..

Mohd. Zarif Asyraf Bin Radzlee said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...