Tuesday, September 14, 2010

Cara Blogwalking Pantas Part~~1~~

Salam semua...... sedikit.... untuk dikongsikan bersama...sempena Syawal yang bakal menjelma..
mungkin dapat membantu sahabat dengan mengunjungi rakan-rakan untuk menjimatkan sedikit masa ...
Mimi ada menyediakan kotak shoutbox kengkawan yang selalu mengunjungi mimi ...Insya-ALLAH...mereka akan balas .... cuma kelemahanya disini...kita tak dapat bagi mereka traffik ke blog.mereka dan pageview......info terbaru tentang mereka pun kita tak dapat baca...so ada kelebihan dan kekurangan...
oh ya.....kalau ada yang sudi nak komen tentang post nie mimi alu-alukan...tak kira yang baik atau yang buruk ...mimi terima je...


















15 comments:

sop said...

kalau cam nih, pelawat tak pergi la ke blog tersebut, mimi..
tak ada traffic..
hanya dpt mesej shoutbox jer :)

mimi said...

yup...betul....
tu yg mimi tak masukkan banyak2 kotak chat....

~~su manje~~~ said...

wow...dh jimat masa nie

"om rame" said...

berkunjung untuk mengucapkan, seLamat hari raya iduL fitri 1431 H.

biLa sekiranya seLama ini saya daLam perkataan maupun priLaku ada yang kurang berkenan di hati, mohon maaf Lahir dan batin. begitupun sebaLiknya. trims.

AbgFeroZ said...

mimi jgan di ajar cara nie...
nnti visit ke blog kureng..
thx :)

mimi said...

ok ok...abg feroz...
mimi nanti pindahkan post nie back date...
maaf...

~~su manje~~~ said...

terima kasih info ..\mmg kita x bg traffik just infrom je yg kita dh dtg tapi sbnarnya kita taip dari sini dh sampai kotak chat diaorang

~~su manje~~~ said...

Terpulang ...paad sesiapa yg nak gunakan cara ini...bg saya nie adalah peluang untuk kita tambah traffik so...tak salah taip dari sini..

walaupun kita tak singgah blog mereka...
em...mintak jasa baik cik puan mimi ajarkan saya boleh..\nice nie...saaya baru jumpe cara cam nie kat blog nie...em..
mohon ye cik mimi..
harap sudi bantu saya ..
saya blogger baru lagi nih...hehehehhe
kalau tak keberatan

mimi said...

em...

Omu Rice said...

yang penting rajin dan ikhlas...baru la laju trafik nya...

~~su manje~~~ said...

ambik dari sini sat

~~su manje~~~ said...

singgah lg kt sini...

Cikmin said...

salam mimi...

maaf ye mimi..bagi cikmin ini hanya kelebihan pada 1 pihak..semalam pun ada yang offer sotware masukkan id shoutmix/shoutbox byk2 untuk tinggal jejak..cikmin tak setuju cara ni..tak dapat trafik 2 hala..

~~su manje~~~ said...

jap.............. nk singgah blog cikmin...em........

sabree hussin said...

saya datang sini.. saya dah menyumbang satu traffik pada blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...