Monday, June 13, 2011

Apa Itu YMads

Apa itu YMads...

Ymads sama dengan nuffnang ,innity,mangga ads,adverlet dan lain lagi .Cuma perbezaan ymads adalah kita dibayar menggunakan Dollar USD...dalam ertikata lain earning yang kita dapat jauh lebih tinggi sedikit dengan matawang Ringgit  Malaysia...

Iklan yang keluar melalui ymads ini adalah iklan yang ber-eCPM....jadi langkah kita selaku blogger amatlah mudah.....
kalau nak tengok blog malaysia yang ada post tentang Ymads Disini dan pengguna nuffnang juga ada menggunakan ymads disini kat sini pun boleh
Hanya mencari traffik dari negara-negara luar untuk datang keblog kita sahaja......Tanpa iklan di KLIK

Sedikit Cara untuk mendapatkan traffik ke blog kita melalui

1. Facebook...(klik ikon facebook pada last post tajuk dalam blog kita...)
2. Tweeter (sama juga)
3. Linkkan pada blog sahabat kita semua
4. Tagged
5. Friendster
dan sebagainya lagi....

Amaran jangan menggunakan apa-apa software...

Ok.....kak mimi akan post sreen shoot setiap waktu dan ketika tentang apa jua perkembagan Ymads ini...

10 comments:

~~su manje~~~ said...

Thanks so much kak mimi...su earning sehari 0.10 sen sahaja untuk ymads nie...em.....
bayaran melalui paypallkan...?
su dh register... tungu payment je

Mario said...

kaya le camni...hehe

alif haris said...

waah .. usd dollar .. tinggi uh nilainya .. kayo2 :)

Redlomo said...

blogger + advertiser = money + happy --> www.nufftag.com

Edyy Joenaedy said...

kren mimi kunjungan balik'a seo-bantai.blogspot.com

Anonymous said...

This is my first time pay a quick visit at here and i am truly impressed to read all at one place.


Also visit my webpage :: vakantievilla frankrijk

Anonymous said...

Can I just say what a relief to uncover an individual who actually understands
what they're talking about on the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. It's
surprising you are not more popular since you certainly have the gift.


Here is my weblog: gites frankrijk

Anonymous said...

Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's truly informative. I am gonna watch out for brussels. I'll be grateful if you continue this in future.
Numerous people will be benefited from your writing.
Cheers!

my web blog :: air france travel advisory

Anonymous said...

We are a group of volunteers and starting a new scheme in our
community. Your web site offered us with valuable info to work
on. You've done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

My weblog :: huis huren frankrijk ()

Anonymous said...

Interesting blog! Is your theme custom made or did you download
it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make
my blog stand out. Please let me know where you got your theme.
Kudos

Also visit my web-site - vakantiehuisje frankrijk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...