Friday, February 3, 2012

Buat Duit Dengan Nuffnang

Adakah tahun 2012 merupakan tahun yang berbaloi untuk buat duit dengan nuffnang, semakin ramai di kalangan blogger yang bertukar arah ke advertiser lain selain nuffnang... Mungkin kerana sistem nuffnang semakin canggih tau nuffnang memilih bulu dalam mengiklankan sesebuah produk di blog-blog para blogger...?
Adakah salah untuk pemula dalam dunia blogging mendampingi Nuffnang..

Sedikit info yang mimi dapat ....bukan untuk memburuk-burukkan....hanya buat tatapan semua sahabat...
..Memang tak dapat di nafikan kebebasan kita untk bersuara diblog tiada terhad dan batasnya...
Bukan untuk ape ...sekadar untuk di pertimbangkan coretan di sebuah blog......
Yang baik di jadikan ikutan....
Nuffnang bagi mimi no komen...apa pula komen anda...?

7 comments:

Tihara said...

komen akak mmg nuffnang dah makin kedekut sekarang ni..kalau nak delete add dia kena tunjuk sebab kan..fullawei, tk tau la.nuffy nuffy

hazz death said...

owh ya ka?.. thanks sbb share.. huhu

mimi said...

@Tihara..
Terserah pada masing-masing punya pendapat..kalau nak still dengan nuff apa salahnya.....
Telah bertapak di sekian lama
usah berpaling jika tak yakin..

@hazz death
banyak lagi kalau search kt google ttg nuff nie....
bukan nak buruk-burukkan keadaan...
tapi realitinya begitu

bukitjelutung lah said...

nice info sis

MalimKundang said...

hello do visit my blog

Barubaca.com said...
This comment has been removed by the author.
Barubaca.com said...

Saya juga ingin mencoba Nuffnang tapi belum diapprove. Selamat yah!

Read more: http://mimi-moneyonline.blogspot.com/2012/02/buat-duit-dengan-nuffnang.html#ixzz1p5u7bUwk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...