Saturday, February 4, 2012

Nuffnang Semakin Kedekut....?

Nuffnang semakin kedekut.....!!!!!!!!!!!!!!!!!,...........????????

Ramai di kalangan rakan mimi dah mula berpaling tadah mejoritinya hampir semua....dah tak berminat dengan Nuffnang.......    (mimi menghormati keputusan mereka)
Mungkin bagi yang dah lama dengan nuffnang tak de masalah ...bagi yang acct masih 9 10 bulan mungkin terasa...
Bagi mimi kalau setia pada nuffnang apa salahnya...tepuk dada buka akaun nuff anda sendiri dan tegok earning tu..tau.....huhuhhhuh...


Dari hati mimi .................nuff tak kedekut....cuma berhati hati dalam meletakkan iklan mereka di blog-blog tertentu tentu ada sebab yang munasabah dan bernas.....
So............,
Nuffnang bagi mimi di anggap sebagai samping....sambil berblog ada sedikit imbuhan yang kita dapat..
taklah kita membuang masa begitu sahaja..... kalau nak menjana secara serius buat affiliate....kompom masuk banyak dan 100% depan lp...Bergantung pada niat kita..jika pada awal penglibatan untuk menjana hasil dari internet...luaskan pengetahuan anda...cari dan gali info yang bermanfaat...search je kat google tu

Insya-Allah ada......Buat dengan cara yang tulus.......niat baik dibalas baik....sambil berdoa...
Lama kelamaan akan berjaya......
Mula dengan langkah yang pertama dan seterusnya bak mendaki bukit yang tingggi...
mustahil terus sampai ke puncak...banyyak halangan dan badai yang bakal menerjah kita semasa mendaki......so be cool........jangan salahkan nuffnang semata-mata.....tak adil rasanya.....
itu pendapat mimi...

Pada mula penglibatan mimi dalam dunia blogging nie......nuffnang lah yang menjadi pilihan..masa tu...susah nak dapat BE.....(buffered earning)....tak macam sekarang........... mudah sangat nak dapat....agak teruja earning nuff pada masa tu...mimi pun terus bersemangat untuk blogging.......bukan earning dengan nuffnang yang duburu........terus terang mimi  katakan..pada mulanya IA..........mimi pulun habis blogging....
atas nasihat dan tunjuk ajar rerakan..........seronok blogging sambil menjana hasil dengan nuffnang.

6 comments:

brijakartaveteran said...

selamat ya Mimi dan sukses selalu. Salam

Kak Imun said...

Salam, mimi. Kak pun dah hampir 3 tahun setia pd Nuffnang, harap2 Nuffnang tahu, hehehe....

sweethyamore said...

Good Luck Mimi..salam kenal dari Sweethy

bukitjelutung lah said...

salam sis...
saya new blogger...harap dapat tunjuk ajar dari sis..
thanks info...

MalimKundang said...

hello.....
do visit my blog

mazura said...

betul jugak tu...tapi nama pon pendapatan pasif...jadi..alaala redha lar...later2 nak pk try amik innity plak arhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...