Tuesday, March 20, 2012

Park Domain (buat Duit)

Park Domain
Salam semua...
Bolehkah Park Domain menghasilkan Duit atau pendapatan..?
sedikit untuk dikongsikan pada semua tentang Park Domain.......Bukti mimi-moneyonline ada  buat Park Domain...dulu boleh melaului Google adsense tapi sekarang dah tak boleh jadi mimi pun park-lah di tempat lain.......Sreen shoot nie  adalah sedikit dari apa yang mimi perolehi dari park domain.....
Bagi mimi gagal atau berjayanya  park domain mimi akan tuliskan disini......
Pengalaman pertama mimi park Domain di sana..
Belum ada Bukti pembayaran yang nak di paparkan sekadar untuk tatapan mimi untuk catitan di blog ini..
Tentang pengalaman mimi park Domain.......
Earningnya taklah sekencang mana yang di harapkan...tetapi Bolehlah sekadar untuk ....mimi belajar menjana duit di internet secara sambilan ini..
Domain mimi takguna baru beli setahun...
Mimi try  masuk di sana dan tengok perkembangannya dalam masa 2 hingga 3 minggu....
Bak kata orang lama...kalau ada banyak Domain yang tak guna bolehlah Park disana dan nantikan hasilnya..
Mungkin bagi yang otai-oati tentang Park Domain nie... Artikel mimi nie tak berguna,,,, sekadar catitan mimi  disini sahaja,,,
dan berkongsi sedikit pengalaman mimi  dalam mana menjana duit di alam maya ini....

11 comments:

Somoon said...

Terima kasih kunjungan. Nice entry.

Somoon said...

Follow sini

Belalang hijau Perisik said...

ello kak mimi... mana bleh lupa geng2 kopitiam padinno dulu :)

KassimSelamat said...

Salam sis....
selaku blogger baru harap dapat kiranya saya menimba ilmu dari sis..
salam kenal dari saya..

kassim........

MalimKundang said...

mana nak beli DOMAIN tu,,,
mahal tak..?

mimi said...

@Samoon.... sama-sama...

@belalang hijau perisik..ekekekkeke

@Kassim selamat.. boleh je apa salahnya

@malim kundang..... anggaran RM160 nama dan hosting

Tomo said...

mesti dicoba nih

mimi said...

@ tomo silakan

Budiman said...

Salam sis...
sudilah...kiranya singgah sudi singgah ke teratak hamba ini...
salam kenal dari saya

mimi said...

@ Budiman...ok ..boleh...

Aduka said...

wah.....
guna blogspot ke..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...