Friday, March 23, 2012

Perkembangan Park Domain

Park Domain di SEDO.COM
kak mimi ada domain yang tak guna atau yang malas nak update....
Sebenarnya hubby mimi yang punya dan tak guna pun domain tu ...dah hampir 3 tahun tak guna..
jadi kak mimi pun try nak PARK-kan di salah satu Publisher...maaf kalau ayat kak mimi nie kurang jelas..
Al-maklumlah masih baru lagi dalam dunia internet nie.....

OK.......SEDO adalah salah satu yang kak mimi pilih untuk park domain disan...jadi...
Perkembangan dan anasilis kak mimi....akan kak mimi post dalam blog nie...
Untuk perkembangan dan infor kepada rakan-rakan seperjuangan  kak mimi di alam maya ini...

Kalaau ada tersalah dan tersilap harap maaf dari kak mimi.......

6 comments:

Mario said...

serius.. tak faham...hehe ssila terangkan....

mimi said...

adoi.....ala bos....
otai tak paham malu mimi nie..
adus.................
menci bola la...ekekkekek
BOLEH JE..... nanti mimi buat post tentang PARK DOMAIN nie,.....

Abu Luqman said...

salam..apa khabar..

mimi said...

Khabar baik sahabat lama En. Abu Luqman...
maaf lama tak singgah sana...Thanks sudi singgah

insan marhaen said...

terima kasih daun keladi,
singgah ke blog IM yang tidak sepertinya ini,
IM macam pernah dengar DOMAIN ni,
memang cantik kalau Mimi sudi perinci!

mimi said...

@ insan marhaen... em,,,,bagus cadangan tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...