Friday, April 27, 2012

Visitor dari PARK DOMAIN

Pagi jumaat yang damai lagi tenang...
Teringin nak tengok berapa earning dalam park domain di SEDO.com...
Visitor yang singgah kebanyakkannya dari MALAYSIA...buat masa sekarang nie...
mimi rasa mungkin member-member mimi yang datang tengok kot..
Mungkin mimi kene bekerja lebih keras lagi untuk meningkatkan earning ...
Mimi biarkan je domain tu tanpa promosi hampir 3 minggu kalau tak silap...




33.33 peratus adalah dari negara sendiri..park domain mimi berbahasa english...kalau visitor dari luar benua asia okla.... dia mungkin cari info untuk search keyword yang diorang nak...kalau datang dari malaysia...ada kemungkinan tersesat....huhuhuhu itu tanggapan mimi dalam soal visitor yang datang pada chart di atas

Dari segi pendapatan...serius mimi katakan... taklah banyak mana...sekadar untuk mimi study park domain di sedo.com ni..sekadar buat tatapan sahabat-sahabat mimi yang adapark domain di sedo...untuk bersama-sama kongsikan pengalaman dan info yang mereka perolehi..

Kalau kita serius dalam sesuatu hal tentu membuahkan hasil.....mimi berpegang pada perinsip itu...dan kita harus ambil pengajaran yang baik  dan nasih-nasih dari rakan-rakan blogger tentang tip dan cara mengendalikan park domain ini agar berpanjangan...maksud mimi acct kita di sedo.com tidak di banned....

1 comment:

Luhur Hati said...

baru nak belajar ttg sedo ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...