Wednesday, April 23, 2014

Isteri Pemalu Terhadap Suami #2

 Entry Sebelum Ini
 
 
Perhatian untuk mereka yang sudah BERKAHWIN sahaja.
Entry Ini Mengandungi unsur-unsur 18sx, harap maklum
 
 
Cubalah berlatih memakai pakaian dalam yang jarang dan seksi di depan mata suami, dan perhatikan reaksi suami anda. Sekiranya dia berkeinginan untuk berasmara, kagumlah dengan diri anda sendiri kerana anda mampu menarik perhatian suami anda.
 
3. Berbogel di hadapan cermin dan berfantasiBerdirilah di hadapan cermin tanpa seurat benang pada tubuh anda. Hayatilah keindahan tubuh badan yang Allah ciptakan buat anda. Tidakkah anda berasa rugi tubuh itu tidak didedahkan secara rela kepada satu-satunya insan yang dihalalkan melihat dan mendapat nikmat daripadanya.
                Tenungkanlah tubuh anda dan perhatikan bahagian-bahagian tubuh anda yang anda inginkan belaian dari suami anda. Bayangkanlah suami anda membelai dan mencium setiap inci pada tubuh anda. Gerakkan tangan anda ke bahagian sensitif tubuh anda seperti kelentit dan puting payudara.
 
            Bayangkan sentuhan dan belaian itu datang dari tangan insan yang anda cintai. Ambillah secawan air kosong, sapukan air tersebut pada payudara dan kemaluan anda. Pada masa yang sama, bayangkanlah air itu datang dari lidah suami yang asyik mencumbui diri anda. Cuba fokuskan kepada kenikmatan yang anda perolehi.
 
Sekiranya anda menumpukan perhatian 100%, perasaan malu itu akan hilang perlahan-lahan dan digantikan dengan perasaan syahwat yang mendalam terhadap suami.
 
4. Urutan mesraSesekali sekala, dengan cara mengurut dapat membiasakan diri anda bermesra dengannya. Anda dan pasangan hendaklah sama-sama berbogel, di mana suami meniarap dan tidak menghadap anda.
            Anda urutlah belakang, bahu, pinggang, leher, tangan dan kaki suami anda. Berbual dan berguraulah dengan suami dan anda tidak perlu risau kerana tubuh anda tidak dipandang suami.
 
 Apabila anda biasa dengan langkah ini, anda akan tidak berasa kekok lagi untuk berbogel bersama suami. Yang tinggal sekarang ialah membiasakan diri anda untuk membelai tubuhnya. Teruskan langkah seterusnya, iaitu mandi bersama.
 
5. Mandi bersamaBiasakanlah anda mandi bersama-sama suami dalam keadaan bertelanjang bulat. Ketika mandi, sabunkanlah seluruh tubuh suami dan bilaskan tubuhnya. Biarkan suami menyabun seluruh tubuh anda dan mensyampu rambut anda.
               Mintalah suami mencukur bulu kemaluan anda supaya kelihatan kemas, dan anda pula mencukur bulu kemaluan suami. Kemudian, keringkan tubuh suami anda dan pakaikanlah dia pakaian yang ingin dipakainya.
 
6. Membaca bahan bacaan erotikLuangkan masa anda bersama suami untuk membaca bahan bacaan novel yang 'panas' yang dapat membangkitkan keinginan seksual anda berdua.
           Bayangkan anda merupakan heroin utama dalam cerita tersebut dan suami anda merupakan hero dan penyelamat anda. Apabila diceritakan kedua-dua watak tersebut berasmara, anda bayangkan diri anda dan suami mengambil alih kedua-dua watak tersebut.
 
7. Menonton filem erotik bersama-samaLuangkan masa anda bersama suami untuk menonton filem-filem 'panas' yang dapat membangkitkan keinginan seksual anda berdua. Bayangkan anda dan suami anda yang menjadi pelakon utama filem tersebut.
             Bincanglah secara terbuka dengan suami tentang posisi yang anda gemari dan dalam filem itu. Sekiranya suami anda juga menyukai posisi tersebut, maka anda godalah suami anda dengan ghairah. Seterusnya tanpa perasaan segan silu lagi, dakap dan ciumlah suami anda dan terus berasmara spontan dengannya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...